Fatourechiani.com
Fatourechiani.com
Fatourechiani.com
Fatourechiani.com
Fatourechiani.com
Fatourechiani.com
Fatourechiani.com
Fatourechiani.com
Fatourechiani.com
Fatourechiani.com
Fatourechiani.com
Fatourechiani.com
Fatourechiani.com
Fatourechiani.com

Project:

Office interior design space lobby Goldiran includes entrance hall, dining room and roof is Goldiran. Dining room with low depth and height of the design in order to overcome this shortcoming of the moving horizontal lines to break little roofs to compensate for the depth of vision and lighting, was used. Design of the roof consists of kitchen, service desk, the barbeques and a box covering a power generator building, the dominant materials of wood and instill a sense of peace, harmony with the building was used. Removable modular furniture design and its integration with landscaping to create a warm and pleasant atmosphere for the audience has a variety of attractions and be done. The design of the lobby entrance was broken lines in different sizes to suit different customer tastes are different.

Project Manager and Head of Design Team:

Mr.gerami

Associates Interior Design:

Majid FatoureChiani - Hamid fatoureChiani

Consultant:

Department of Architecture Kelias kavir

Moderator:

Majid fatourechiani - Hamid fatourechiani - Department of Architecture gerami and Partners

Client:

Company Goldiran

Author:

Hamid fatourechiani - Ali daghigh

Location:

vanak, Africa Blvd.

Area:

1000 square meters

Start and end dates:

2009

موضوع پروژه:

طراحی بخش های داخلی دفتر مرکزی گلدیران شامل فضای لابی ورودی،سالن اجتماعات،سالن غذا خوری و بام ساختمان گلدیران می باشد. سالن غذاخوری با عمق زیاد و ارتفاع کم بوده که در طراحی به منظور بر طرف کردن این نقیصه از خطوط متحرک افقی جهت شکستن عمق دید و از نورپردازی یکنواخت جهت جبران کوتاهی سقفها استفاده شد.طراحی بخشهای بام شامل آشپزخانه،سرویسها،میز باربیکیو و جعبه ی پوشش دهنده ی ژنراتور برق ساختمان بود،که از متريال غالب چوب به علت هماهنگی با نمای ساختمان و القای حس آرامش استفاده گردید.طراحی مبلمان مدولار متحرّک و ادغام آن با فضای سبز به منظور ایجاد فضایی گرم و دلنشین که برای مخاطب دارای تنوّع و جذّابیّت باشد،انجام پذیرفت. در طراحی لابی ورودی از خطوط شکسته با حجمهای مختلف استفاده شد که متناسب با تنوّع مراجعین با سلایق متفاوت می باشد.

مدیر پروژه و سرپرست گروه طراحی:

مهدی گرامی

همکاران طراحی داخلی:

مجید فتوره چیانی- حمید فتوره چیانی

مشاور:

گروه معماری کلیاس کویر

مجری:

مجید فتوره چیانی- حمید فتوره چیانی – گروه معماری گرامی و همکاران

کارفرما:

شرکت گلدیران

عکّاس:

حمید فتوره چیانی- علی دقیق

محل اجرا:

ونک، بلوار آفریقا

مساحت:

1000 متر مربّع

تاریخ شروع و خاتمه:

1388-1387